Известие

Collapse
No announcement yet.

Разпънки МОМО за 146 1.6 и 2ки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разпънки МОМО за 146 1.6 и 2ки

Колеги, в момента съм в Англия и оригинална разпънка МОМО за 1.6ТС с доставката до вратата ми е 58 паунда, което са около 135лв.За Ти-че е още по-евтино с няколко лева.Целта на темата ми е да видя дали има навити за бройки, за да проверя евентуален шипинг до България на примерно 5 или 10 бройки по пощата, че да мога и аз да си пусна една за мен към България тънкана

ПП.Стават и за 145ци
    Last edited by Satanism; d.m.y г., 13:14.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Дай няква снимка плс
    Виж Алфата ...

Comment

http://www.strutbracer.co.uk/page1.p...uf=2&modelid=6

ЕДИТ:ОПА, разпънката е ОМР, а не МОМО, обърках сайтовете вече...

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

1 бр за мен до колко време 6е доиде
        AR 146ti-на части,AR 156 1.8 TS ex,BMW e30 for fun,AR 146 jtd-ex,Manta-project,AR 155 на части,AR 145 на части,AR 147 Ducati Corse

Comment

Принципно за 2-3 дена до мен и после до 10 дена до България, но искам да видя интереса и в Сряда да питам в пощата за цена на колета.Така че не си поръчвайте направо в тая тема...може и да не стане далаверката

OEM & Ventura Garage

Comment

ok пи6и лс като си готов
            AR 146ti-на части,AR 156 1.8 TS ex,BMW e30 for fun,AR 146 jtd-ex,Manta-project,AR 155 на части,AR 145 на части,AR 147 Ducati Corse

Comment

И мен ме брой!
              Само оабди крайна цена!
              Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Аз съм навит на 1 бр. такава - http://www.strutbracer.co.uk/page1.p...uf=2&modelid=9
                Обаче и аз искам крайна цена да знам предварително.
                75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

имаите в предвид че разпънката е много хубаво нещо !! Аз съм с такава МОМО. И от както я сложих като се качвам по високи бордюри не ми пукат вече колонките вратите и корите !!! значи има ефект
                  Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                  Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                  Alfa Romeo 145 1.4 16v
                  BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    Колеги, в момента съм в Англия и оригинална разпънка МОМО за 1.6ТС с доставката до вратата ми е 58 паунда, което са около 135лв.За Ти-че е още по-евтино с няколко лева.Целта на темата ми е да видя дали има навити за бройки, за да проверя евентуален шипинг до България на примерно 5 или 10 бройки по пощата, че да мога и аз да си пусна една за мен към България тънкана

ПП.Стават и за 145ци
                    А за 156 1.8 можеш ли повика една(червената дето е петдесетина лири)
                    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Mога и за трабант да взема, стига да я има в тоя сайт.
                      За 156ците има за бензиновите.

Утре ще ходя до пощата да видя евентуално цена за доставка в БГ, че днеска имам много лекции.
                      И другото....аз толкова пари налични нямам...ще трябва да мислим как да го направим.

Колкото до цените, цената в сайта + 10 паунда до мен и + доставката до България, която утре ще кажа колко е за 1,5 и 10 бройки.

OEM & Ventura Garage

Comment

Евентуално и аз може да искам една като на колегата тренди в зависимост от цената.
                        Alfa Romeo 155 1.8TS
                        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Баце дидо и той може да се включи, но зависи от крайната цена...
                          Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

и аз бих искал такава като за Алфа Корс и ТрендИ, стига да знаем краината цена - стрътовете за 155-ци ОМП или МОМО мисля не е проблем!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

И мен ме пишете за бройка. И ще чакаме цена
                              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                              X